U organizaciji Kolektiv/Posao.ba, u Domu Oružanih snaga BiH, 26. aprila održana je svečana ceremonija gdje su dodijeljena priznanja kompanijama koje su izabrane za Najpoželjnije poslodavce. Na ovom eventu, i naša kompanija Alma Ras dobila je priznanje Najpoželjnijeg poslodavca u kategoriji Fashion & Retail.

Priznanje za jednog od najpoželjnijih poslodavaca u proizvodnji i prodaji dobili smo 2013. godine, jedan od tri najbolja poslodavca u Fashion&Retail sektoru 2014. i 2015. godine, 2016. godine ušli smo u TOP 10 najpoželjnijih poslodavaca u kategoriji Fashion&Retail, 2017. godine prvo mjesto najpoželjnijeg poslodavca, 2018. godine jedan od tri najbolja poslodavca u Fashion&Retail sektoru, te ove 2019. godine prvo mjesto u kategoriji Fashion&Retail.

“Sva ova priznanja, sedmu godinu zaredom, potvrda su da poslovanje naše kompanije ide u pravom smjeru. Brinemo o zadovoljstvu uposlenih, u vidu odličnih uslova za rad i osluškivanja njihovih potreba. Zahvaljujemo našim uposlenicima i onima koji nas vide kao potencijalne poslodavce, te svima koji su učestvovali u glasanju i na taj način doprinijeli da i ove godine dobijemo priznanje, riječi su Asmira Numanovića”, direktora prodaje i marketinga.