Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM samo za područje BiH

Odaberite zemlju

Cart

Žena kao inspiracija neiscrpan je izvor kreativne i pokretačke energije stoljećima u društvu, a već dvije decenije u našem, Alma Ras, razvojnom timu. Uz ženu kreativna energija našla je svoj put prema bebi, djetetu, tinejdžeru, zatim osluškivanjem potreba naših kupaca dio te stvaralačke energije pretočen je u kreiranje za muškarca kroz brend Manners. Pogledom preko ramena, pa i krajičkom oka, prema proizvodnom pogonu naše sada već zrele kompanije, nazire se porodica. Ta riječ protkana je u svakom pažljivo skrojenom i sašivenom artiklu koji ponosno i dostojanstveno nose prepoznatljiv logotipe kompanije Alma Ras. Od skromne porodične radionice do jedne od, s punim pravom možemo reći, najperspektivnijih bh.kompanija, put je satkan kilometrima konca i platna, stotinama slomljenih krojačkih igala, manje i više uspješnih skica zamrljanih još jednom šoljom kafe i željom da dan što duže potraje, vođen snagom volje i ljubavi. Ovo je naša mala priča o velikom uspjehu. S maštom i ljubavlju nacrtati, pažljivo odabrati visokovrijedne i prirodne materijale, iskrojiti i nježno sašiti proizvode koji su već više od dvije decenije najbliži vama, velika je čast i ozbiljna odgovornosti.Navedeni brendovi zastupljeni su u maloprodajnim Alma Ras i Manners buticima, širom Bosne i Hercegovine.

Alma Ras

Dobrodošli u svijet finog donjeg rublja i spavaćeg programa. Setove donjeg rublja i pidžama proizvodimo od najfinijih prirodnih materijala visoke kvalitete. Pored Basic artikala koji su u ponudi tokom cijele godine, za naše kupce kreiramo dva puta godišnje artikle koji prate svjetsku modnu scenu. U vlastitoj proizvodnji, od 2021. kreiramo i proizvodimo kupaće kostime.

Manners

Vođeni idejom kako ne bi samo žene trebale biti privilegovane u kreiranju rublja, posebnu pažnju posvećujemo muškarcima kroz muški brend - MANNERS, Man in motion. Naša vizija brenda predstavlja muškarca 21. vijeka, u stalnom pokretu, koji se lako može prepoznati po tome što je uvijek u nekoj žurbi i nadmetanju s vremenom. Komunikativan je i naklonjen putovanjima, te tako teži i novim standardima rublja i spavaćeg programa. Neovisan, odvažan, uspješan - MANNERS muškarac osvaja novi milenij svojim sigurnim nastupom, orginalnošću i odvažnom kretnjom kroz životne situacije u kojima odlučuje, osjeća, upravlja i inspirira. Muževan u svojoj samouvjerenosti, moderan u razumijevanju ljudi oko sebe, MANNERS muškarac cijeni tradiciju ali živi za promjene i kretanje prema naprijed.

AR KIDS

Za one najmlađe kreiramo donje rublje i pidžame od izuzetno kvalitetnog pamuka koji je garancija za najljepši dodir na koži i ugodan san. Trendi dezeni i boje mijenjaju se iz sezone u sezonu, tako da naši mališani mogu dva puta u godini birati svoje omiljene motive.

AR Family

Kao rješenje i protuteža sve većim zahtjevima dinamične svakodnevnice, brzim izmjenama trendova i modnih smjernica, Alma Ras nudi savršeno rješenje – klasično rublje i spavaći program iz linije AR FAMILY. Kvalitetni materijali, popularne cijene kojima je teško odoljeti ali i jednostavnost održavanja glavne su karakteristike ove linije proizvoda koja je namijenjena cijeloj porodici i svakodnevnoj upotrebi, te je dostupna samo u bolje opremljenim hipermarketima.