Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM samo za područje BiH

Odaberite zemlju

Cart

Podržane vrste plaćanja

Ako se nalazite u Bosni i Hercegovini moguće je platiti na 2 različita načina:

 • Plaćanje kreditnom karticom (Visa Classic, Visa Electron, Maestro, MasterCard), odmah pri narudžbi. Naplata se vrši preko PikPay sistema
 • Plaćanje pouzećem. Naručene produkte ćemo poslati sa A2B kurirskom kućom, a platit ćete ih kuriru gotovinom pri isporuci paketa.
 • Kreditne kartice

  Najjednostavniji i najbrži način plaćanja je putem kreditne kartice.

 • VisaVisa ElectronMasterCardMaestroVerified by VisaMastercard SecurecodePikPay
 • Dostava i plaćanje pri preuzimanju

  U granicama Bosne i Hercegovine moguće je izvršiti plaćanje kuriru koji vam donese paket pri preuzimanju paketa (plaćanje pouzećem). Dostava pouzećem je moguća samo i jedino ako odaberete A2B kao dostavni metod. Usluga za prenos novca od kupca do trgovca se ne naplaćuje dodatno. Dostava za paket bilo koje veličine A2B dostavom u bilo koji dio BiH košta 7,50 KM sa PDV-om..

  Dostupnost proizvoda

  Svi produkti koji su u katalogu na web trgovini su dostupni za isporuku i nalaze se kod nas na skladištu.

 • Rok isporuke

  Rok isporuke je 48 do 72 sati od momenta potvrde uplate , ukoliko se radi o kartičnom plaćanju, a 48 do 72 sati od potvrde narudžbenice ukoliko se radi o plaćanju pouzeću.  U vrijeme za isporuku se ne računaju subota i nedjelja, vjerski i državni praznici.

Ostale zemlje Europe i svijeta

U ostalim zemljama Europe i svijeta plaćanje je moguće izvršiti isključivo karticom. Rok dostave artikla je od 12 do 15 dana. Međutim, postoji mogućnost da vam paket stigne van predviđenog roka, što isključivo zavisi od trenutnih mjera koje važe u vašoj zemlji, ali i od procesa carinjenja u vašoj zemlji. Povrat artikala za međunarodni transport nije moguće izvršiti.
Postoji mogućnost da međunarodni paketi imaju dodatne obaveze, troškove i takse, koje utvrđuju vaše lokalne carinske vlasti. Sve moguće dodatne troškove isporuke snosi isključivo kupac. Molimo vas da potražite dodatne informacije na web stranici vaše lokalne carine.