Prvi dani jeseni traže ugodniju odjeću, ali to nikako ne znači da iz ormara trebate izbaciti omiljene haljine i suknje. Dame koje vole udobne i moderne modne kombinacije i koje teško odustaju od golih nogu od sada mogu uživati u Alma Ras trendi hulahopkama i čarapama – našim novim proizvodima.

Dokoljenice

Tanke mat i mrežaste čarapice imaju ugodnu gumicu koja ne steže i koja se neće urezivati u meso tokom dugog nošenja. Dodatna benefit – ojačanje na prstima koje onemogućavaju brzo pucanje. Dostupne boje su u nude i crnoj varijanti.

Hulahopke

Ukoliko vam nije dovoljno samo pojačanje na prstima, u našoj ponudi pronaći ćete i hulahopke s pojačanjem u struku koje daju dodatnu čvrstoću proizvodu. Pored klasničnih, tu su i ultra ženstvene mrežaste hulahopke. Mreža je sitna i završava na prstima, te time omogućuju nošenje na cipele s otvorenim prstima.

Samostojeće čarape

Ove čarape su must have svakog garderobera žene sa stilom. Romantična čipka cvjetnog uzorka visine je 15 cm, a veoma su diskretnog sjaja sa blagim pojačanjem u prstima.

No Run

Revolucionarno otkriće predstavljaju upravo ove hulahopke čiji najveći benefit se krije u nazivu. Izrađene su od posebne sirovine tzv. Lycra fusion. Prilikom bojenja I peglanja rastapaju se sitne čestice unutar vlakna koje sprječavaju da se nakon deranja pojavljuje bježanje niti.

Slim Effect

Posebnim prepletajima kod ovih čarapa postignuta je posebna konstrukcija, što omogućava pravilno zatezanje i podizanje na ključnim mjestima. Preplet za prednje strane je dovoljno kvalitetan da omogući zatezanje trbuha.

Trendovske

Tanke i svilenkaste s trendovskim uzorkom – ultra modern tačkice podići će najjednostavnije odjevne kombinacije. Do vas je da li ćete birati sitniji ili krupniji uzorak.

Shape

Zatezanje na trbuhu omogućava poseban preplet, dok na stražnjem dijelu kombinacija tankih i debljih dijelova omogućava da se sakriju nedostaci zatezanjem, a istakne zadnji dio push up efektom. Ove čarape pogodne su za zimske uvjete zbog svoje debljine od 100 DEN.

Hydra i Care Effect

Ove čarape imaju dvostruko djelovanje. Posebna konstrukcija zateže stomak, dok zadnjem dijelu daje push up efekat. Prilikom kretanja aktivirat će se posebno otpuštanje aktivnog kompleksa Monoi mikrokapsula koje će koži podariti njegu tokom cijelog dana. Mikrokapsule bazirane su na komzmetičkim sastojcima poput ulja marakuje, Omege, vitamina E.

Mommy

U gaćicama s unutarnje strane nalazi se poseban preplet. Kako stomak raste, tako je I moguće povećati opseg gaćica zarezivanjem s unutarnje strane.

Pored Alma Ras maloprodajnih butika, ove hulahopke možete potražiti i na web shop-u: https://bit.ly/38F9kns