S prvim, pravim proljetnim danima, uz sunčeve zrake i cvjetne prizore osmijeh na lice izmamit će vam i odlične pogodnosti kojima ćemo nagraditi vašu lojalnost. Sve račune u vrijednosti od 50 KM i više umanjit ćemo za 10 KM. Udobne pidžame iz nove kolekcije proljeće/ljeto 2018. u svim Alma Ras buticima čekaju vas po cijeni već od 32,90 KM. Ovaj, kao i svaki naredni mjesec u našoj jubilarnoj godini prvih 20 kupaca nagrađujemo prigodnim poklonima.

Luksuzna čipka, svileni obrubi i nježni nabori čine Alma Ras proljeće/ljeto 2018. kolekciju bezvremenskim klasikom s modernom svježinom i senzualnom siluetom. Pažljivo birani prirodni i kvalitetni materijali ovu kolekciju čine udobnom i prozračnom. Paleta boja počinje elegantnim tonovima plave, nastavlja nježnom ljubičastom i rozom, prelazi na žarke tonove koraljno crvene, uz šarmantni cvjetni i egzotično tropski uzorak za vrele ljetne večeri, a završava čednom bijelom i klasično crnom za sve prilike.

Za dodatni osjećaj samopouzdanja, ističe se ekskluzivna, limitirana linija Paulina. Senzualna čipka, atraktivne boje i mašnice ove modele dodatno uljepšavaju, istovremeno čineći ženu nedoljivom.