Otvorili smo prvu Alma Ras poslovnicu u Podgorici

OTVORILI SMO PRVU ALMA RAS POSLOVNICU U PODGORICI

U Podgorici, u ulici Slobode 64. u petak, 23. oktobra zvanično smo otvorili prvu monobrend Alma Ras poslovnicu u Crnoj Gori. Do sada, ljubitelji naših brendova imali su priliku kupovati isključivo u Mil-Pop objektima, dok će sada, na jednom mjestu, imati kompletan izbor finog donjeg veša i spavaćeg programa. Poslovnica se nalazi na popularnom šetalištu, a unutrašnjost samog butika podsjeća na izgled svjetskih poznatih brendova. Profesionalna usluga prijatnog osoblja, koncept enterijera uz savršeno posložene kreacije ovih brendova, učinit će svaku kupovinu još ugodnijom.

Prvi utisci novih ali i kupaca koji odlično poznaju naše brendove i više su nego pozitivni. Oduševljenje nisu krile ni poznate crnogorske influencerke koje su se rado odazvale svečanom obilježavanju otvorenja butika.

Za sve one koji uživaju u sofisticiranom donjem rublju, spavaćem programu, u enterijeru poput svjetskih poznatih brendova, a opet unikatnom konceptu prilagođenom potrebama kupaca, vjerujemo da će ovo mjesto postati nezaobilazna destinacija.