U godini kada bilježimo jubilej i proslavljamo 20 godina uspješnog poslovanja, svoju prodajnu mrežu obogatili smo za još jedno prodajno mjesto. Na adresi <strong>Nugle II, u sklopu Tržnog centra Rose</strong>, u samom centru Bugojna, uz našeg franšiznog partnera otvoren je prvi <strong>Alma Ras</strong> butik u ovom gradu.

U našem novootvorenom butiku, kupci će moći pronaći Basic liniju koja je nastala na osnovu želja i potreba loyalty kupaca, te sezonske kolekcije koji prate svjetske trendove i čine da se dame osjećaju uvijek senzualno i poželjno. Pripadnice nježnijeg spola, kada jednom isprobaju modele iz<strong> Alma Ras</strong> ekskluzivnih linija, čiji modeli su izrađeni od materijala koji nježno dodiruju i prate žensku siluetu, više neće imati dilema oko izbora donjeg rublja i spavaćeg programa za posebne prilike.

Na zadovoljstvo svih, pored donjeg rublja i spavaćeg programa u ovom <strong>Alma Ras</strong> butiku moći će pronaći i odjevne komade koji se odlično kombinuju sa ostatkom garderobe zaokružujući željeni stil.

Vođeni idejom kako ne bi samo žene trebale biti privilegovane u kreiranju rublja, posebna pažnja posvetila se i muškarcima kroz brend <strong>Manners</strong>. Ovaj brend predstavlja modernog muškarca koji prati trendove, onoga koji uvijek teži novim standardima donjeg rublja i spavaćeg programa.

<em> „Izuzetno smo sretni što smo u prilici družiti se s našim kupcima u Bugojnu, a s ponosom ističemo da mi u našim kreacijama koristimo prirodne materijale evropskog porijekla. Kompanija <strong>Alma Ras</strong> poznata je po raznovrsnosti asortimana, pa tako pored ženskih i muških brendova u našim buticima možete pronaći AR Kids liniju za djecu“</em> – istakla je Mervana Muhović, PR kompanije <strong>Alma Ras</strong>.

<strong>Pored promotivnih cijena, prvih 50 kupaca očekuju vrijedni pokloni.</strong>

Sve novitete i pogodnosti možete pogledati na oficijelnim Facebook stranicama <a href="http://www.facebook.com/alma.ras.dodir.koji.volim">Alma Ras</a> i <a href="http://www.facebook.com/manners.man.in.motion/">Manners </a>